MAMMA MIA!

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.
Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

 

Internationale musicalsensatie
MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten.

 

MAMMA MIA! is een musical met nummers van de wereldberoemde Zweedse band ABBA. De hoofdrollen in de nieuwe versie zijn weggelegd voor Antje Monteiro, Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong. Eerder werd bekendgemaakt dat de voorstelling al meer dan 450.000 tickets heeft verkocht. Ondanks het grote succes is de voorstelling nog slechts twee maanden te zien in Nederland. De opvolger van MAMMA MIA! staat namelijk al klaar. Vanaf februari is TINA – De Tina Turner Musical in het Beatrix Theater Utrecht te zien.

 

400e voorstelling

Op vrijdag 8 november vanaf 18:00 uur heeft de cast van MAMMA MIA! op het Jaarbeursplein in Utrecht 400 kaarten cadeau gegeven aan voorbijgangers. Diezelfde avond stonden de gelukkigen te swingen bij de 400ste voorstelling van MAMMA MIA!


Cult Magazine over MAMMA MIA!

Wat een feestje is het komische liefdesverhaal MAMMA MIA! Als je de musical of de film al eens hebt gezien weet je hoe het verhaal verloopt maar toch wordt je verrast door bepaalde scene’s of denk je ” Oh ja!”.

Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

Vocaal sterk gezongen door de hoofdrolspelers.

Geniet van ABBA’s bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’,  ‘ Money, Money, Money’,‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Boek nu en krijg elke 2e kaart cadeau!* Bekijk hier de actievoorwaarden. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *